Pronostic – Italia vs Bulgaria – 06.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Italia vs Bulgaria – 06.09.2015

Pronostic - Italia vs Bulgaria - 06.09.2015

Astazi de la ora 21:45, Italia si Bulgaria se vor infrunta intr-un meci ce se anunta foarte interesant, din Grupa H a preliminariilor Euro 2016. E limpede ca italienii au prima sansa, atat pe hartie, cat si la pariuri.

Italia a avut o campanie destul de buna pana acum, desi n-a rupt gura targului. Echipa e nenvinsa (4 victorii si 3 remize), avand 15 puncte in dreptul ei, plus un golaveraj de 10-5, nu foarte impresionant. La ora actuala, Pirlo si compania sunt pe doi in Grupa H, la egalitate cu Croatia, care are insa un golaveraj superior.

Bulgaria nu se poate lauda cu cifre asemenatoare, fiind deja resemnata in privinta calificarii la Euro 2016, desi nu ar fi fost o grupa tocmai imposibila. Vecinii nostri de la sud de Dunare au adunat doar opt puncte in sapte partide jucate si au un golaveraj negativ, 7-8 in momentul de fata. In tur au reusit sa scoata in punct contra Italiei, 2-2 pe propriul teren.

Italia vs Bulgaria echipe probabile:
Italia (4-3-3): Buffon – Darmian, Bonucci, Chiellini, Pasqual – Parolo, Pirlo, Verratti – Candreva, Pelle, Eder.
Bulgaria (4-2-3-1): Mitrev – Bandalovski, Aleksandrov, Bodurov, Minev – Dyakov, Chochev – Manolev, Popov, Milanov – Micanski.

Pronostic: 1 @ 1.43
Cota pentru victoria Italiei este in continua scadere in ultimele 24 de ore. Mergem pe mana gazdelor, superiori din toate punctele de vedere in momentul de fata, plus ca victoria este obligatorie la acest joc.

Tags: