Pariul zilei – 06.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

RB Leipzig vs Heidenheim (06.10.2014) – ora 21:15
pariul zilei2Red Bull Leipzig va primi in aceasta seara de la ora 21:15 vizita celor de la Heidenheim, meciul urmand sa puna capat celei de-a noua etape din Germania Bundesliga 2. Cele doua nou-promovate s-au intalnit si in stagiunea precedenta, in liga a treia, RB Leipzig obtinand patru puncte din dubla cu echipa adversa.
RB Leipzig Heidenheim
Gazdele au pierdut un singur meci in primele opt etape de campionat, iar la ora actuala sunt in pole-position privind sansele de promovare. RB Leipzig are 15 puncte si un golaveraj admirabil de 13-6, ocupand pozitia a patra. De precizat insa ca o victorie i-ar readuce pe gazde pe locul secund, la un singur punct in spatele liderului Ingolstadt. La pariuri RB Leipzig are oarecum prima sansa. Heidenheim porneste la acest meci cu o cota in jur de 3.70 pentru un eventual succes. Oaspeti s-au prezentat destul de bine pana acum, avand 14 puncte dupa opt etape, dar si un golaveraj ceva mai bun decat al adversarilor, 18-11. De altfel, Heidenheim are cea mai puternica ofensiva din liga secunda. Un succes i-ar duce de asemenea pe oaspeti pe locul secund.
Pariuri RB Leipzig vs Heidenheim
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.80

  • Se intalnesc in aceasta partida doua dintre cele mai solide formatii ale ligii secunde din Germania din punct de vedere ofensiv. Cele doua au reusit in total sa inscrie de 31 de ori in opt etape, iar aici mergem pe faptul ca ambele vor izbuti sa inscrie.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,