Meciul zilei – 06.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Brest vs Tours (06.10.2014) – ora 21:30
meciul zilei2In aceasta seara de la ora 21:30 se va incheia cea de-a zecea etapa din Franta Ligue 2, Brest urmand sa fie pusa fata in fata cu Tours, cele doua tabere fiind in zone total diferite ale clasamentului.
In ultimii cinci ani am avut parte de patru meciuri directe intre Brest si Tours, prima dintre ele castigand de trei ori, iar un alt meci terminandu-se nedecis.
Brest Tours
Brest are in dreptul ei cel mai mic numar de infrangeri din Ligue 2, pierzand o singura partida pana acum. Echipa gazda a adunat 14 puncte in noua etape, dar si un golaveraj de 6-3. Ofensiva reprezinta o problema serioasa la gazde, insa apararea este de departe cea mai solida din Ligue 2, cu un gol primit o data la trei etape. Cu astfel de cifre, Brest ocupa pozitia a saptea in clasament, insa o victorie i-ar duce pe podium in anumite conditii. Pe de alta parte, Tours se zbate in aceasta stagiune sa evite retrogradarea, situatia echipei nefiind una tocmai de admirat. Mai precis, oaspetii vin dupa cinci etape in care au pierdut de patru ori, ajungand sub linia de plutire. Tours ocupa un ingrijorator loc 18, cu noua puncte dupa tot atatea jocuri, dar si un golaveraj de 11-13. Desi atacul s-a descurcat destul de ok, principala problema ramane defensiva.
Pariuri Brest vs Tours
Info pariuri sportive: Brest (Draw no bet) @ 1.33

  • Este limpede faptul ca Brest este echipa superioara, avand cea mai solida defensiva din Ligue 2 la ora actuala, desi atacul nu exceleaza. Plus de asta, gazdele au toate argumentele de partea lor si vor juca si pe teren propriu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,