Pariuri Sportive – Ternana vs Avellino – 06.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Ternana vs Avellino (06.10.2014) – ora 21:30
Ternana si Avellino vor fi adversare astazi de la ora 21:30 in cea de-a saptea etapa din Italia Serie B. De fapt acest duel va pune capat etapei curente, cotele fiind foarte echilibrate in acest moment. Ternana este echipa mai slab clasata, insa avantajul terenului propriu inclina putin balanta in favoarea ei. Sezonul trecut Avellino i-a luat patru puncte echipei adverse in Serie B.
Ternana Avellino
Ternana are un atac modest, cu numai cinci reusite pana acum, insa defensiva este cea mai buna din liga secunda a Italiei, cu doar trei goluri primite, ceea ce inseamna un gol la doua etape. Gazdele au doar noua puncte in dreptul lor din 18 posibile, iar cu astfel de cifre echipa ocupa un modest loc 12. O victorie i-ar duce pe gazde pe loc de play-off, insa cu siguranta misiunea de diseara nu va fi una tocmai usoara. De partea cealalta a baricadei se afla Avellino, formatie ceva mai bine clasata in momentul de fata si care are ocazia sa urce pe locul doi daca se va impune aici. Daca vom vedea o victorie clara, oaspetii pot deveni si lideri. Cu 11 puncte in dreptul lor si un golaveraj de 6-5, putin impresionant, echipa oaspete ocupa pozitia a cincea in clasament, la trei lungimi de liderul Perugia in acest moment.
Pariuri Ternana vs Avellino
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.57

  • Nici una dintre cele doua tabere nu exceleaza la nivel ofensiv, ambele avand o medie de maxim o reusita pe meci pana acum. Ne asteptam astfel la un duel destul de strans, nu cu mai mult de doua goluri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,