Pariuri Sportive – Othellos Athienou vs APOEL – 06.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Othellos Athienou vs APOEL (06.10.2014) – ora 18:30
Cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul sase din Cipru First Division se va disputa in cursul zilei de astazi incepand cu ora 18:30, atunci cand Othellos Athienou si APOEL Nicosia vor fi puse fata in fata.
Trebuie precizat faptul ca cele doua tabere sunt adversare pentru prima data in First Division, gazdele fiind proaspat promovati.
Othellos Athienou APOEL
Othellos Athienou nu s-a descurcat prea bine in primele cinci etape ale campionatului, iar in acest ritm va avea probleme serioase in lupta pentru evitarea retrogradarii. Echipa a strans doar patru puncte din 20 posibile, iar golaverajul de 2-6 este unul modest. Apararea nu s-a miscat tocmai rau, insa atacul este in mod limpede cel mai slab din campionat. Toate agentiile de pariuri online o dau pe Othellos ca outsider clar. Una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru 2 solist este de doar 1.13 in oferta Sportingbet. APOEL are nevoie de victorie pentru a fi sigura de ramanerea pe primul loc si dupa aceasta etapa. Oaspetii au adunat 13 puncte din 15 posibile si se lauda cu un golaveraj admirabil de 8-1, avand cea mai solida aparare din First Division, atacul nefiind chiar printre cele mai stralucite din Cipru.
Pariuri Othellos Athienou vs APOEL
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.57

  • APOEL este cea mai solida formatie din campionatul Ciprului, dupa cum o arata si cifrele, iar noi ne asteptam sa nu aiba probleme prea mari in fata penultimei clasate, asteptandu-ne la o victorie clara si la un meci generos in reusite.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!