Pariul zilei – 07.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 January, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sunderland vs Manchester United (07.01.2014) – ora 16:00
pariul zilei2Cupa Ligii Angliei se apropie cu pasi repezi de final, iar semifinalele vor lua startul astazi de la ora 21:45, odata cu mansa tur dintre Sunderland si Manchester United, meci inaintea caruia oaspetii sunt vazuti cu prima sansa.
United a castigat toate partidele cu pisicile negre din ultimii trei ani, de trei ori acasa si de trei ori in deplasare.
SunderlandMan United
Sunderland se afla la un sezon foarte slab, iar daca nu se va schimba ceva la echipa sunt sanse mari ca din sezonul viitor sa evolueze in Championship, avand in vedere ca echipa gazda este ultima in Premier League. Totusi pisicile negre vin cu un moral bun la acest joc dupa succesul obtinut in Cupa Angliei acum doua zile, scor 3-1 in fata lui Carlisle.Wayne Rooney si colegii sai isi doresc in mod cert sa castige Cupa Ligii pentru a mai spala din esecurile acestui sezon, iar pentru asta au nevoie de un rezultat bun in acest meci cu Sunderland, asta si pentru a-si face returul mai usor, dat fiind faptul ca United se descurca mult mai greu acasa, acolo unde a pierdut patru din ultimele sase partide disputate in toate competitiile.
Pariuri Sunderland vs Manchester United
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Nu mai este un secret faptul ca in acest sezon United s-a descurcat mult mai bine in deplasare decat acasa, dovada ca a castigat ultimele patru jocuri pe teren strain. Plus de asta Sunderland are un sezon slab, fiind ultima in Premier League.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!