Pariuri Sportive – Wolfsburg vs Vitesse – 07.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Wolfsburg vs Vitesse  (08.01.2014) – ora 17:30
Unul dintre amicalele interesante ale zilei de azi va avea loc in Germania, intre Wolfsburg si Vitesse, doua echipe care inca nu au disputat nici un meci in acest an si care in mod sigur isi doresc sa inceapa cu dreptul.
De precizat faptul ca cele doua protagoniste nu s-au mai intalnit pana acum in nici o partida, fie ea amicala sau intr-o competitie oficiala.
WolfsburgVitesse
Wolfsburg se numara printre surprizele placute ale acestui sezon din Bundesliga, luptand pentru un loc de cupa europeana. Echipa gazda a incheiat anul 2013 foarte bine, fara infrangere in luna Decembrie, luna in care a bifat trei succese si un egal, toate meciurile fiind de over 2,5, cu o medie de 3,5 goluri pe meci, fie inscrise de Wolfsburg, fie in poarta acesteia.Olandezii de la Vitesse au terminat cu o remiza anul 2013, scor 2-2 contra lui Heracles, o formatia mai slab cotata din Eredivisie. Echipa oaspete are o ofensiva de temut, dovada ca in ultimele zece partide jucate a marcat in medie fix 2,9 goluri pe meci. Nu poate fi trecuta cu vederea victoria pe terenul lui PSV, scor 2-6 din 7 Decembrie anul recent incheiat.
Pariuri Wolfsburg vs Vitesse
Info pariuri sportive: Wolfsburg (DNB) @ 1.44

  • Ne-am indreptat atentia catre victoria echipei mai valoroase, si anume Wolfsburg, cota fiind un acceptabila, plus ca in cazul in care vom vedea un rezultat de egalitate miza ne va fi restituita.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!