Pariuri Sportive – Brest vs PSG – 07.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Brest vs PSG  (07.01.2014) – ora 21:15
Astazi cu incepere de la ora 21:45, Cupa Frantei va reveni in forta in prim plan, iar singurul meci al zilei din aceasta competitie se va da intre Brest si PSG, o divizionara secunda, respectiv campioana en-titre din Franta Ligue 1 la ora actuala.
La pariuri avem o favorita certa, iar PSG a castigat categoric cele doua intalniri din stagiunea precedenta, scor 3-1 acasa si 0-3 in deplasare.
BrestPSG
In mod normal Brest nu poate emite pretentii in fata celei mai puternice echipe din Franta, si doar o surpriza ar putea face ca PSG sa se incurce la un astfel de meci. Formatia gazda este fara victorie fix de o lua de zile, din 7 Decembrie, atunci cand se impune in turul precedent al Cupei Frantei cu scorul de 1-3 pe terenul lui Cherbourg. La pariuri Brest are sanse minime de a scoate ceva.Dupa cum am spus, in conditii normale este greu de crezut ca PSG nu va castiga acest meci de o maniera clara. Chiar daca va menaja o parte din titulari, parizienii sunt net superiori din toate punctele de vedere. Anul 2014 a inceput slab pentru campioana Frantei, si anume cu esecul inregistrat in fata lui Real Madrid, scor 0-1 in Qatar, pentru a doua oara in ultima jumatate de an.
Pariuri Brest vs PSG
Info pariuri sportive: PSG -1.0 HA @ 1.40

  • Suntem de parere ca istoria ultimelor doua confruntari directe se va repeta, iar PSG va castiga la cel putin doua goluri avans. In cazul in care se va impune la limita, miza va fi rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!