Pariul zilei – 07.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 7 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Napoli vs Real Madrid (07.03.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de astazi este ceva mai mica decat de obicei, dar merita atentie. Ne-am oprit asupra meciului de diseara din Champions League, dintre Napoli si Real Madrid, cele doua echipe luptand pentru un loc in sferturi.
Napoli
Real Madrid
Napoli a oscilat in ultimele saptamana, insa in weekend a bifat o victorie cruciala in fata Romei, scor 2-1 in deplasare. Echipa a revenit cu sanse bune in cursa pentru locul doi din Italia, la titlu fiind greu de sperat in acest moment. Napoli dispune de cel mai puternic atac din Italia la ora actuala. Real Madrid a marcat in absolut toate deplasarile din acest sezon si rare au fost meciurile in care a facut-o o singura data. Galacticii s-au impus cu 3-1 in turul de pe teren propriu, avand de departe prima sansa la calificare. Oaspetii sunt usor favoriti sa se impuna diseara, cu o cota in jur de 2.30 pentru victorie.
Pariuri – Napoli vs Real Madrid
Info pariuri sportive  Gol in ambele reprize @ 1.50

  • Ne asteptam la un meci spectaculos, cum probabil majoritatea se asteapta in acest moment. Napoli e obligata sa iasa la joc si speram sa vedem un duel pe cinste, intre doua tabere ultra ofensive.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!