Pariul zilei – 07.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Japonia vs Syria (07.06.2017) – ora 13:25
pariul zilei2Pentru pariul zilei de miercuri, 7 Iunie 2017, am ales o cota ceva mai mica decat de obicei. Momentan avem cota 1.48 la Unibet, insa la toate celelalte agentii este ceva mai jos, asa ca ar trebui sa va grabiti pentru ca va mai scadea probabil.
Japonia
Syria
Japonia da piept cu selectionata Syriei intr-un meci amical ce se anunta inclinat catre o singura poarta. Japonezii sunt net superiori din orice punct de vedere si ne asteptam la o noua victorie clara. Anul trecut, Japonia a trecut de Syria acasa cu scorul de 5-0, fara drept de apel.De cealalta parte, Syria nu are un fotbal tocmai impresionant in aceste vremuri, tara avand alte preocupari in principal. De-a lungul istoriei, syrienii au pierdut toate cele sase confruntari directe cu adversarii din acest meci si le va fi greu sa emita pretentii si de aceasta data.
Pariuri – Japonia vs Syria
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.48

  • Momentan cea mai buna cota pentru acest pariu poate fi gasita la Unibet (vezi link mai jos). Japonezii sunt mari favoriti si net superiori la orice capitol, iar asta ne asteptam sa se confirme inca dinainte de pauza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,