Pronostic – Svitolina vs Halep – 07.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 6 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Svitolina vs Halep – 07.06.2017

Sferturile de la Roland Garros continua si miercuri dupa-amiaza, iar meciul de interes maxim pare sa fie cel dintre Svitolina si Simona Halep.

Svitolina a trecut cu greu de Martic in optimi, in trei seturi dupa ce l-a pierdut pe primul. Jucatoarea din Ucraina, locul 6 mondial, s-a chinuit si in optimi cu Linette destul de tare, iar acum porneste clar cu sansa a doua. Svitolina vine dupa doua victorii la rand, iar inainte de Roland Garros a triumfat la Roma intr-o finala chiar in fata Simonei Halep.

Halep a urcat pe locul trei mondial dupa rezultatele foarte bune din ultimele luni. Romanca a castigat titlul la Madrid, dupa care a urmat finala de la Roma dupa cum spuneam. Acum Simona are sansa de a-si lua revansa in fata Svitolinei. Halep n-a pierdut niciun set la Roland Garros pana acum, iar in optimi a invins-o pe Suarez Navarro, scor 6-1, 6-1 in doar 62 de minute.

Pronostic: 2 @ 1.37
Avem incredere in forma buna a Simonei Halep si mergem pe mana ei miercuri dupa-amiaza, mai ales ca acum are o sansa excelenta a castiga primul ei turneu Grand Slam din cariera.

Tags: