Pariul zilei – 07.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

AZ Alkmaar vs Heerenveen (07.08.2016) – ora 15:30
pariul zilei2La fel ca si ieri, pariul zilei de astazi vine din Olanda Eredivisie si speram sa fie din nou castigator. Am ales partida dintre AZ Alkmaar si Heerenveen, partida care va incepe la ora 15:30, iar cota este de 1.57, destul de atractiva.
AZ Alkmaar
Heerenveen
AZ Alkmaar are un atac de temut, de-a dreptul impresionant, asa cum a aratat si in perioada de pregatire cand a marcat in medie fix cinci goluri pe meci. De asemenea, gazdele vin dupa calificarea in play-off-ul Europa League, 3-1 la general cu Giannina din Grecia. Ne asteptam ca AZ Alkmaar sa forteze victoria aici, fiind si favorita certa la pariuri.Heerenveen va avea viata grea in aceasta dupa amiaza contra unei echipe care vine dupa 15 victorii consecutive. In orice caz, oaspetii de astazi au castigat patru din ultimele cinci intalniri directe cu AZ, pierzand insa ultima deplasare aici, scor 1-3 in Noiembrie anul trecut. Ultima victoria a acestora pe acest teren a avut loc in Septembrie 2014, scor 1-0.
Pariuri – AZ Alkmaar vs Heerenveen
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.57

  • La fel ca in ultimele trei intalniri directe, ne asteptam la goluri in ambele porti. AZ Alkmaar a marcat de sapte ori in aceasta perioada, in timp ce Heerenveen a punctat de zece ori in ultimele trei intalniri cu adversarii de astazi.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!