Meciul zilei – 07.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 August, 2016. Postat in Meciul Zilei

Benfica vs Braga  (07.08.2016) – ora 22:45
meciul zilei2Benfica si Braga vor fi puse fata in fata diseara de la ora 22:45 in meciul care va deschide oficial sezonul din Portugalia. Mai exact, cele doua tabere se lupta pentru Super Cupa Portugaliei, vulturii avand prima sansa.
Benfica
Braga
Benfica nu s-a ridicat la un nivel impresionant in perioada de pregatire, nereusind decat doua victorii in sase amicale, la care se adauga alte doua remize si doua esecuri. Campioana en-titre se va mobiliza cu siguranta mai bine la acest duel, primul oficial, mai ales ca se joaca si cu un trofeu pe masa. Benfica a castigat ultimele patru dueluri cu Braga.De cealalta parte a baricadei o avem pe Braga, castigatoare Cupei Portugaliei din luna Mai, atunci cand a intalnit-o pe FC Porto in finala. Oaspetii sunt dornici de revansa dupa ultimele rezultate contra Benficai, incasand nu mai putin de 11 goluri in precedentele patru confruntari, aproape trei pe meci in medie, marcnad in total doar doua.
Pariuri –  Benfica vs Braga  
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.70

  • Asa cum s-a intamplat in ultimele patru confruntari directe, ne asteptam ca Benfica sa isi confirme superioritatea si sa se impuna diseara in Super Cupa.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!