Pronostic – ACS Poli Timisoara vs Pandurii – 07.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 August, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – ACS Poli Timisoara vs Pandurii – 07.08.2016

Pronostic - ACS Poli Timisoara vs Pandurii - 07.08.2016

ACS Poli Timisoara si Pandurii Tg. Jiu se vor intalni diseara de la ora 21:00 in cel de-al doilea meci al zilei programat in Liga 1, meci din cadrul etapei cu numarul trei.

Banatenii au un deficit de 14 puncte, fiind ultimii clasati la ora actuala, cu sanse mici de a se salva in conditii acestea. ACS Poli Timisoara a debutat in Liga 1 cu un esec, 1-2 vs Dinamo Bucuresti, avand si o restanta de disputat. Timisorenii sunt vazut cu sansa a doua de toate agentiile de pariuri, cota fiind in jur de 5.75 pentru un eventual succes.

Pandurii Tg. Jiu vine dupa eliminarea din Europa Legaue, 2-5 la general cu Maccabi Tel Aviv, insa soarta calificarii s-a decis inca din Romania, cand oltenii au pierdut cu 1-3. In primele doua etape de Liga 1, Pandurii Tg. Jiu a inregistrat o victorie, 2-1 vs CS U Craiova, si o remiza, 0-0 vs Astra, emitand pretentii la locurile fruntase, la fel ca in stagiunea precedenta.

Pronostic: 2 solist @ 1.60
La prima vedere oltenii par superiori cam din toate punctele de vedere, plus ca au inceput campionatul destul de bine. Nu s-au aratat foarte interesati de Europa League, acolo de unde au fost eliminati de Maccabi Tel Aviv, asa ca nu putem spune ca le-a fost afectat moralul prea tare.

Tags: