Pariul zilei – 08.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 7 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Manchester City vs Stoke City (08.03.2017) – ora 22:00
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri vine din Anglia Premier League, acolo unde Manchester City si Stoke City se dueleaza in avans in cea de-a 28-a etapa a campionatului. Cota nu este la fel de impresionanta ca de obicei, insa si oferta la fotbal este modesta.
Manchester City
Stoke City
Manchester City este cea mai in forma echipa din Premier League, avand in vedere ca este singura cu punctaj maxim in ultimele patru etape. Echipa lui Guardiola este a treia clasata, cu 55 de puncte si un golaveraj de 53-29, avand si un meci in minus disputat. Cetatenii pot urca pe doi, la opt puncte in spatele liderului printr-o victorie miercuri seara. Stoke City este ocupanta locului noua in acest moment, cu 35 de puncte si un golaveraj de 32-40. Defensiva, altadata punctul forte, n-a mai fost la acelasi nivel in sezonul curent. Echipa de pe Britannia Stadium are ca obiectiv o clasare in primele zece, nepunandu-se problema calificarii in Europa League.
Pariuri – Manchester City vs Stoke City
Info pariuri sportive  Peste 2,5 goluri @ 1.45

  • Ne asteptam la cel putin trei goluri in duelul de pe Etihad Stadium, avand in vedere ca Man City are un atac redutabil, este intr-o forma foarte buna, iar Stoke nu mai are acea defensiva foarte solida de acum cateva sezoane.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,