Pariul zilei – 08.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Astra vs AS Roma (08.12.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Pariul zilei de ieri a fost castigator, lucru pe care speram sa il vedem si astazi. Am ales o cota de 1.65 pentru pariul zilei de joi. Ne-am oprit asupra meciului dintre Astra Giurgiu si AS Roma, meci din runda a sasea a fazei grupelor Europa League.
Astra
AS Roma
Astra Giurgiu a inceput aceasta campanie cu doua esecuri, insa si-a revenit apoi, castigand sapte puncte in ultimele trei runde. Giurgiuvenii ocupa un onorabil loc doi in Grupa E, la doua puncte peste Austria Viena. Pentru a fi 100% sigur de calificare, campionii Romaniei au nevoie de victorie. In anumite conditii se pot califica insa si cu un egal sau un esec.AS Roma se prezinta aici din postura de lider si de echipa deja calificata de pe prima pozitie. Trupa de pe Olimpico are 11 puncte dupa trei victorii si doua remize. Echipa italiana a marcat in medie peste trei goluri pe meci in Grupa E, insa astazi e posibil sa odihneasca o parte din titularii de baza, plus ca unii jucatori sunt indisponibili oricum.
Pariuri –  Astra vs AS Roma
Info pariuri sportive  Peste 2,5 goluri @ 1.65

  • Roma este in mod clar o echipa de over 2,5, in timp ce Astra este o formatie capabila de rezultate surpriza, capabila sa inscrie goluri multe, chiar si in Europa League, cum a dovedit-o pana acum.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!