Meciul zilei – 08.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Anderlecht vs St. Etienne  (08.12.2016) – ora 20:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri programate in aceasta seara in Europa League le va pune fata in fata pe Anderlecht si St. Etienne, incepand cu ora 20:00. Cele doua sunt deja calificate in 16-imi, luptand insa pentru pozitia fruntasa acum.
AnderlechtSt. Etienne
Anderlecht n-a cunoscut gustul infrangerii in primele cinci meciuri din Grupa C. Stanciu, Chipciu si colegii lor au 11 puncte si un golaveraj de 14-5, de departe cel mai bun din grupa. Belgienii s-ar multumi si cu un egal in meciul de diseara, rezultat care le-ar asigura prima pozitie din grupa.Pe de alta parte, St. Etienne vine aici sa castige, neavand nimic de pierdut. Francezii au locul doi asigurat, asadar au doar de castigat diseara. Cu noua puncte si un golaveraj de 5-3, echipa vizitatoare se lauda cu cea mai solida defensiva din Grupa C la ora actuala.
Pariuri – Anderlecht vs St. Etienne 
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.33

  • Fara sa riscam prea mult, mergem pe cel putin doua goluri marcate diseara. Ambele echipe sunt deja calificate, singura miza ramanand locul intai, pe care, cu siguranta, ambele si-l doresc.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,