Pronostic – Inter vs Sparga Praga – 08.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 December, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Inter vs Sparga Praga – 08.12.2016

Pronostic - Southampton vs Inter - 03.11.2016

Unul dintre meciurile care nu au absolut nicio miza diseara in Europa League este acesta, intre Inter Milano si Sparta Praga, urmand sa inceapa la ora 22:05.

Inter Milano se prezinta aici dupa ce a dezamagit, atat in Europa League, cat si in Serie A. Italienii sunt matematic eliminati din competitia europeana, fiind ultimii in Grupa K. Inter a adunat trei puncte dupa o victorie si patru infrangeri, primind in medie fix doua goluri pe meci in primele cinci etape disputate.

Sparta Praga se afla la polul opus, deja calificata in 16-imile Europa League, asigurandu-si chiar prima pozitie din clasament. Cehii au 12 puncte din 15 posibile si totodata cel mai bun golaveraj din Grupa K, cu sapte reusite si patru goluri incasate. Ce-i drept, e posibil ca oaspetii sa odihneasca o parte din oamenii de baza, neexistand nici un motiv sa riste prea mult. Sparta Praga a pierdut o singura deplasare oficiala din ultimele opt sustinute.

Pronostic: 1 DNB @ 1.41
Desi meciul n-are nici o miza, ne asteptam ca Inter Milano sa mai stearga cu buretele din impresia dezamagitoare pe care a lasat-o in Europa League. Mergem pe victoria italienilor diseara, cu returnarea mizei in cazul unul rezultat de egalitate.

Tags: