Pariul zilei – 09.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Zenit St. Petersburg vs Benfica (09.03.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri vine din UEFA Champions League, acolo unde Zenit St. Petersburg si Benfica vor fi puse fata in fata. Meciul este programat ceva mai devreme decat de obicei, la ora 19:00, iar cota aleasa este una atractiva de 1.95.
Zenit St. PetersburgBenfica
Rusii de la Zenit St. Petersburg au disputat doar trei partide oficiale in 2016, asta dupa o iarna in care au aratat bine in amicale. Astfel, Zenit a bifat doua remize albe si un esec in 2016, cautand in continuare drumul catre primul gol marcat in acest an. Zenit a pierdut meciul tur, scor 0-1, avand nevoie de victorie la cel putin doua goluri aici pentru a merge mai departe.Benfica vine dupa patru victorii la rand in campionat si Liga Campionilor, iar avantajul din tur pare unul destul de important, mai ales ca lusitanii n-au primit gol pe teren propriu. Cu adevarat impresionant este faptul ca Benfica a castigat ultimele noua deplasari oficiale, toate in 2016, fie ca a fost vorba de campionat sau cupele din Portugalia.
Pariuri Zenit St. Petersburg vs Benfica
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza – Da @ 1.95

  • Mergem pe un meci spectaculos in Rusia, cu goluri in ambele porti, spre deosebire de ceea ce am vazut in tur, cand doar Benfica a izbutit sa inscrie.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,