Pronostic – Chelsea vs PSG – 09.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Chelsea vs PSG – 09.03.2016

Pronostic - Chelsea vs PSG - 09.03.2016

Chelsea si PSG vor fi puse fata in fata in atractia principala de miercuri cand vine vorba de Liga Campionilor. Lovitura de start va fi data de la ora 21:45, ca de obicei, iar PSG are un avantaj de un gol dupa victoria cu 2-1 de pe teren propriu.

Londonezii sunt insa intr-o forma destul de buna, cu trei victorii si un egal in ultimele patru meciuri. De asemenea, partida pierduta in Franta acum trei saptamani a fost singurul esec al lui Chelsea in ultimele 17 meciuri oficiale. Hazard si colegii sai au inregistrat cinci victorii si cinci remize in precedentele zece partide pe propriul teren si cu siguranta spera in continuare la calificarea in sferturi.

PSG pare sa fie insa echipa superioara, lucru confirmat si in meciul tur cand a controlat in totalitate jocul. Ibrahimovic si colegii sai sunt motivati sa lupte pentru trofeul UCL in acest sezon, iar la ora actuala sunt cu un pas in faza sferurilor. Ramane de vazut cum se vor descurca miercuri seara in Londra, mai ales ca in ultimele saptamani parizienii au suferit oarecum la nivel de forma.

Pronostic: PSG se califica @ 1.40
Parizienii, desi intr-o oarecare scadere de forma, par sa fie superioare la mai toate capitolele, iar avantajul din tur poate fi decisiv. Mergem pe mana lor cum ca se vor califica in sferturi, cota fiind una destul de interesanta.

Tags: