Pariul zilei – 09.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 8 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Estonia vs Belgia (10.06.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Estonia si Belgia se intalnesc intr-un duel foarte dezechilibrat din Grupa H de calificare la Cupa Mondiala 2018. Am ales pariul zilei de vineri la o cota de 1.64 de la acest meci, asteptandu-ne sa se vada diferenta de pe hartie si pe tabela.
Estonia
Belgia
Estonia a strans patru puncte in primele cinci etape ale campaniei curente. Gazdele sunt pe pozitia a cincea in Grupa H, doar cei din Gibraltar fiind sub ei momentan. Estonia a incasat 15 goluri pana acum, insa opt dintre ele au fost in meciul din Belgia, in general aratand un joc decent in aparare. Belgia este liderul grupei si nu pare sa aiba emotii in a-si consolida pozitia fruntasa. Echipa oaspete a strans 13 puncte in primele cinci meciuri, doua in plus fata de Grecia si trei peste Bosnia. Belgienii au de departe cel mai bun golaveraj din grupa, 22-2, marcand in medie fix 4,4 goluri pe meci si ramane de vazut daca atacul va iesi din nou la rampa.
Pariuri – Estonia vs Belgia
Info pariuri sportive Belgia -2.0 HA @ 1.64

  • Belgia s-a impus fara drept de apel in turul de pe teren propriu, scor 8-1 dupa cum ziceam. Acum ne asteptam la un nou succes clar, la minimum trei goluri diferenta, dar daca se va impune la fix doua goluri, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!