Pronostic – Andorra vs Ungaria – 09.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 8 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Andorra vs Ungaria – 09.06.2017

Pronostic - Andorra vs Ungaria - 09.06.2017

Avem vineri seara de la ora 21:45 un meci dezechilibrat in Grupa B din preliminariile Cupei Mondiale 2018, intre Andorra si Ungaria.

Andorra reprezinta o echipa fara pretentii, formata in mare parte din jucatori amatori. Gazdele sunt pe ultimul loc in grupa si au sanse minime sa termine mai sus de aceasta pozitie. Andorra a strans un punct si un golevaraj de 1-13 in primele cinci etape. Singurul punct a venit in meciul cu Insulele Feroe, scor 0-0 acasa.

De cealalta parte, Ungaria a facut o impresie frumoasa vara trecuta la Campionatul European din Franta, insa acum are sanse mici sa se califice la urmatorul turneu final. Maghiarii sunt pe locul trei in Grupa B, cu sapte puncte, cinci in minus fata de Portugalia si opt in minus fata de Elvetia. Ungurii au castigat fara drept de apel meciul tur, scor 4-0 pe propria arena.

Pronostic: 2 pauza @ 1.40
Ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua formatii sa se vada inca de la inceputul meciului, iar Ungaria sa se impuna fara drept de apel. Mergem pe faptul ca ungurii vor conduce la pauza meciului, cota fiind una de luat in seama dupa parerea noastra.