Pariul zilei – 10.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 9 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Norvegia vs Cehia (10.06.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Norvegia si Cehia se intalnesc sambata seara de la ora 21:45 in cea de-a sasea etapa din preliminariile Cupei Mondiale. Pentru pariul zilei din 10 Iunie am ales o cota de 1.53, destul de atractiva si interesanta.
Norvegia
Cehia
Norvegia nu a convins in primele cinc etape, perioada in care a bifat o victorie si patru infrangeri. Echipa si-a luat adio de la cursa calificarii, doar San Marino stand mai slab in clasament. Nordicii au trecut de cehi in ultimul meci acasa, scor 3-0, insa acum aproape sase ani de zile. Cehia a castigat meciul tur contra adversarei de sambata, scor 2-1 acasa. Echipa vizitatoare vine dupa un amical pierdut in Belgia, scor 1-2. Selectionata oaspete este pe locul trei in Grupa C, cu opt puncte si un golaveraj de 8-4, la doua puncte de locul de bara, asa ca victoria este obligatorie sambata.
Pariuri – Norvegia vs Cehia
Info pariuri sportive X2 @ 1.53

  • Cehia pare echipa mai solida din toate punctele de veere si cu siguranta este mai motivata aici. Mergem pe cel putin un egal scos de oaspeti sambata seara in deplasarea din Norvegia.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!