Pronostic – Kazakhstan vs Danemarca – 10.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 9 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Kazakhstan vs Danemarca – 10.06.2017

Meciul dintre Kazakhstan si Danemarca este unul de interes si pentru romani, avand in vedere ca cele doua tabere fac parte din grupa Romaniei de calificare.

Kazakhstan este ultima clasata in aceasta grupa si totodata singura fara victorie. Kazacii au bifat doua remize si trei esecuri pana acum, neavand sanse la o eventuala calificare. Pe teren propriu sunt insa greu de depasit, etaland un joc agresiv. Ambele puncte au fost castigate acasa, 2-2 vs Polonia si 0-0 vs Romania.

Danemarca este una din candidatele directe ale Romaniei la locul doi care duce la baraj. Oaspetii sunt pe pozitia a treia cu sapte puncte, la fel ca Muntenegru (2) si cu un punct peste Romania (4). Eriksen si compania au castigat fara prea mari emotii meciul tur, scor 4-1 pe teren propriu, iar victoria este singura optiune si de aceasta data, pentru a pastra sanse reale la pozitia a doua din Grupa E.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.25
Am ales sa riscam ceva mai putin aici si nu ne asteptam la prea multe goluri. Kazakhstan joaca bine acasa, agresiv si este greu de depasit. Ne asteptam la putine goluri, maximum trei mai exact, pentru mai multa precautie.

Tags: