Pariul zilei – 10.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Vaduz vs FC Luzern (10.08.2016) – ora 20:45
pariul zilei2Avem multe evenimente interesante in fotbalul de astazi, iar pentru pariul zilei am ales partida dintre Vaduz si FC Luzern, partida din cea de-a patra etapa a campionatului elvetian. Cota noastra este de 1.64, Unibet oferind cea mai buna cota de pe piata de departe.
Vaduz
FC Luzern
Vaduz n-a inceput tocmai excelent noua stagiune, dovada ca dupa doua etape stransese numai un punct. A venit apoi meciul cu Lugano din deplasare, castigat de gazdele de astazi cu scorul de 2-0. Momentan Vaduz ocupa pozitia a cincea, cu patru puncte si un golaveraj de 4-6. Echipa tinteste victoria diseara si nu probabil va forta, mai ales ca joaca acasa.Pe de alta parte, FC Luzern a inceput in forta, cu doua victorii in primele doua runde. Elanul oaspetilor s-a taiat in etapa a treia contra lui FC Basel, pierzand cu 2-3 acasa in fata campioanei en-titre, desi a condus cu 2-1 la pauza. Luzern are un lot solid si probabil va lupta pentru podium in acest campionat.
Pariuri – Vaduz vs FC Luzern
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.64

  • Ne asteptam la un duel spectaculos intre cele doua formatii, asa cum ne-am obisnuit de altfel in campionatul Elvetiei. Cea mai buna cota pentru ambele marcheaza o ofera Unibet, 1.64.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,