Meciul zilei – 10.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 August, 2016. Postat in Meciul Zilei

Hajduk Split vs Dinamo Zagreb  (10.08.2016) – ora 20:00
meciul zilei2Hajduk Split si Dinamo Zagreb se intalnesc diseara de la ora 20:00 in El Clasico al Croatiei. Meciul trebuia sa aiba loc in etapa a doua, insa a fost amanata din cauza activitatii europene a ambelor formatii.
Hajduk Split
Dinamo Zagreb
Hajduk Split este singura formatie cu maximum de puncte, noua mai exact, insa are si acest meci restant. Momentan echipa se afla pe pozitia secunda, la un punct de Rijeka. Plus de asta, formatia din Split se lauda si cu un golaveraj imaculat, 7-0. Hajduk a castigat singurul meci jucat acasa in acest campionat in mod categoric, scor 4-0 in fata lui Istra 1961.De cealalta parte se afla campioana en-titre si formatia care face legea de ani buni in 1 HNL, Dinamo Zagreb. Echipa din capitala a adunat sapte puncte din noua posibile, insa printr-o victorie diseara o poate egala la puncte pe Rijeka, formatia de pe primul loc. Dinamo Zagreb a marcat de sase ori in trei runde, primind doua goluri.
Pariuri –  Hajduk Split vs Dinamo Zagreb  
Info pariuri sportive X2 @ 1.40

  • Desi Hajduk Split are avantajul terenului propriu si este intr-o forma buna, nici Dinamo Zagreb nu arata rau, plus ca per total pare echipa mai solida si ne asteptam sa nu piarda diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,