Pariul zilei – 11.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Tara Galilor vs Slovacia (11.06.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Astazi este cea de-a doua zi de la Euro 2016, iar Tara Galilor si Slovacia vor deschide Grupa B a turneulu final, urmand sa fie puse fata in fata de la ora 19:00. Cotele sunt foarte echilibrate, iar cele pe goluri sunt foarte atractive in momentul de fata.
Tara Galilor Slovacia
Galezii au o generatie buna, insa in ultimele luni nu s-au mai ridicat la nivelul asteptarilor, ultima victorie fiind inregistrata pe 13 Octombrie. De atunci, Bale si colegii sai au bifat un egal si trei esecuri, cautand in continuare prima victorie din 2016. Galezii au castigat ultimul duel cu Slovacia, scor 5-2 in Septembrie 2007, asta dupa ce pierdusera in deplasare cu scorul de 1-5. Slovacia se prezinta aici dupa opt jocuri consecutive de invincibilitate. Echipa a castigat cinci din acele partide, doua dintre ele chiar in fata unor echipe solide precum Germania (3-1) sau Elvetia (3-2), ambele insa in amicale. Skrtel, Hamsik si colegii lor tintesc victoria aici, altfel vor avea probleme in a obtine calificarea in optimile de finala ale Campionatului European.
Pariuri – Tara Galilor vs Slovacia
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.60

  • Desi se anunta a fi un meci foarte strans si echilibrat, mizam totusi pe minimum doua goluri aici, cota fiind una foarte atrativa in conditiile date.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,