Pariul zilei – 11.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

AC Milan vs Udinese (11.09.2016) – ora 16:00
pariul zilei2AC Milan si Udinese se intalnesc astazi de la ora 16:00 in cea de-a treia etapa a campionatului italian de fotbal. Se anunta un duel interesant si de ce nu, spectacol. Pariul zilei are o cota de 1.88 astazi.
AC Milan
Udinese
AC Milan n-a impresionat in startul acestei stagiuni, iar dupa doua etape scurse are in dreptul ei trei puncte. Trupa de pe San Siro a marcat de cinci ori, primind nu mai putin de sase goluri. Practic nici o alta formatie n-a incasat mai multe goluri pana acum in Serie A. Ultimele trei intalniri directe au oferit mereu goluri in ambele porti.Udinese vine aici cu gandul de a scoate cel putin un punct, asa cum s-a intamplat la ultima deplasare pe San Siro, incheiata 1-1 in luna Februarie. Oaspetii, la fel ca adversarii de astazi, au adunat trei puncte in primele doua etape si au ceva probleme in defensiva, cu patru goluri primite pana acum.
Pariuri – AC Milan vs Udinese
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.88

  • Speram sa asistam la un nou pariu castigator dupa cel de ieri. De departe cea mai buna cota pentru acest pronostic o ofera Unibet la ora actuala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,