Pronostic – Swansea vs Chelsea – 11.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Swansea vs Chelsea – 11.09.2016

Pronostic - Swansea vs Chelsea - 11.09.2016

Unul dintre cele mai interesante dueluri programate astazi vine din Premier League, acolo unde Swansea si Chelsea se vor duela de la ora 18:00, in cadrul etapei cu numarul patru.

Swansea City a inceput noua stagiune cu o victorie, insa a pierdut apoi urmatoarele doua partide de Premier League. Momentan, galezii sunt pe locul 16, cu trei puncte si un golaveraj modest de 2-4. Cu siguranta Lebedele s-ar multumi si cu un punct aici. Swansea a castigat ultimul meci direct cu Chelsea pe teren propriu, scor 1-0 in urma cu cinci luni de zile.

Chelsea a inceput campionatul ca din tun, cu trei victorii in trei etape. Antonio Conte pare sa faca o treaba excelenta pana acum, iar londonezii au nevoie de un nou succes pentru a o egala pe Manchester City, liderul la zi. De asemenea, albastrii dispun si de un golaveraj bun, 7-2, avand o medie de peste doua reusite pe etapa pana acum. Ramane de vazut cum se vor descurca diseara, nefiind o deplasare deloc usoara.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.90
Am ales sa riscam ceva mai mult la acest meci, alegand pariul conform ambele formatii vor reusi sa inscrie. Chelsea are un atac bun, dar arata si ceva slabiciuni in defensiva, plus ca Swansea are avantajul de a juca pe propria arena.

Tags: