Pariul zilei – 12.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

BATE vs Soligorsk (12.06.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi este una ceva mai scazuta decat de obicei, si anume 1.65 in acest moment. Meciul ales este ultimul din etapa a 12-a a campionatului din Belarus, iar BATE Borisov si Soligorsk vor fi cele doua protagoniste. Soligorsk a castigat patru puncte din ultimele doua confruntari cu BATE.
BATE Soligorsk
Cu cel mai bun atac din campionat, BATE Borisov vine la acest meci motivata sa castige pentru a reface diferenta de trei puncte fata de ocupanta locului, Dinamo Minsk. Momentan gazdele au 26 de puncte si un golaveraj de 24-6, fiind pe primul loc datorita golaverajului, insa au si acest meci mai putin jucat. O singura data au pierdut cei de la BATE in 11 etape scurse. Soligorsk nu s-a ridicat pana acum la nivelul din stagiunea precedenta cand chiar s-a batut la titlu o perioada. Formatia vizitatoare vine dupa trei etape slabe, cu un singur punct castigat si a picat pe locul sase, ultimul ce intra in play-off. Soligorsk a adunat 16 puncte si un golaveraj de 10-8, punctul slab fiind atacul. Totusi defensiva e pritnre cele mai solide din Belarus.
Pariuri BATE vs Soligorsk
Info pariuri sportive: BATE -0.5,-1.0 HA @ 1.50

  • BATE Borisov este intr-o perioada buna, are avantajul terenului propriu, plus ca s-a aratat superioara fara dubii pana acum in primele 11 etape, iar noi ne asteptam sa se impuna, poate chiar fara emotii, diseara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,