Pronostic – ALBA Berlin vs Bayern Munchen – 12 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: ALBA Berlin vs Bayern Munchen
pronostic ALBA Berlin vs Bayern Munchen baschet germaniaBayern a trecut in avantaj in finala campionatului german de baschet. Bavarezii s-au impus in primul meci cu 88-81, preluand astfel conducerea seriei cu 1-0 la general. Cel de-al doilea joc se disputa in capitala Germaniei, Berlin, in arena lui ALBA Berlin. Alba a demonstrat in cateva randuri ca poate fi privita drept favorita acestei finale, insa rezultatul inregistrat pe parchet a ramas, totusi, in favoarea lui Bayern.

ALBA a inceput promitator primul joc, in conditiile in care a impus ritmul partidei si a izbutit un prim sfert extrem de eficient, cu 54 de puncte inscrise in total. Apoi, a fost blocata de jucatorii lui Bayern, care s-a obisnuit sa castige pe teren propriu. In ultimul minut, ALBA a pus presiune pe adversar, 7-0, insa nu a facut nimic altceva decat sa reduca diferenta la 7 puncte pe tabela.

Cu 14 recuperari pe faza ofensiva, ALBA nu a fost capabila sa ii tina piept lui Bayern, care, pe langa faptul ca a inregistrat de partea sa cifre mult mai bune, a beneficiat si de aportul suporterilor aflati in sala.

Primul 11 al lui ALBA Berlin: Logan, Redding, Hammonds, Jagla, Kendall.

Bayern a invins ALBA pentru prima data in acest sezon, iar acest lucru ar putea sa conteze enorm in desfasurarea ulterioara a acestei finale. Bayern s-a miscat bine si a reusit sa contracareze atacurile adverse, de altfel principala cheie a succesului din urma cu cateva zile.

Delaney a inscris 16 puncte, avand si alte 5 assist-uri plus 4 recuperari. Taylor a contribuit, la randul sau, cu 15 puncte si cinci recuperari, in timp ce Schaffartzik a adunat 12 puncte.

Primul 5 al lui Bayern: Delaney, Hamann, Taylor, Thompson, Idbihi.

Casele de pariuri vad in Bayern o echipa favorita la castigarea acestei finale, dupa rezultatul inregistrat in primul joc. In deplasarea de la Berlin, insa, Bayern primeste un handicap de 4 puncte, pe care vom si miza. Asadar, mizati pe Bayern +4.0 la o cota de 1.90 pe bet365.com.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO