Pronostic – ALBA Berlin vs Bayern Munchen – 12 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: ALBA Berlin vs Bayern Munchen
pronostic ALBA Berlin vs Bayern Munchen baschet germaniaBayern a trecut in avantaj in finala campionatului german de baschet. Bavarezii s-au impus in primul meci cu 88-81, preluand astfel conducerea seriei cu 1-0 la general. Cel de-al doilea joc se disputa in capitala Germaniei, Berlin, in arena lui ALBA Berlin. Alba a demonstrat in cateva randuri ca poate fi privita drept favorita acestei finale, insa rezultatul inregistrat pe parchet a ramas, totusi, in favoarea lui Bayern.

ALBA a inceput promitator primul joc, in conditiile in care a impus ritmul partidei si a izbutit un prim sfert extrem de eficient, cu 54 de puncte inscrise in total. Apoi, a fost blocata de jucatorii lui Bayern, care s-a obisnuit sa castige pe teren propriu. In ultimul minut, ALBA a pus presiune pe adversar, 7-0, insa nu a facut nimic altceva decat sa reduca diferenta la 7 puncte pe tabela.

Cu 14 recuperari pe faza ofensiva, ALBA nu a fost capabila sa ii tina piept lui Bayern, care, pe langa faptul ca a inregistrat de partea sa cifre mult mai bune, a beneficiat si de aportul suporterilor aflati in sala.

Primul 11 al lui ALBA Berlin: Logan, Redding, Hammonds, Jagla, Kendall.

Bayern a invins ALBA pentru prima data in acest sezon, iar acest lucru ar putea sa conteze enorm in desfasurarea ulterioara a acestei finale. Bayern s-a miscat bine si a reusit sa contracareze atacurile adverse, de altfel principala cheie a succesului din urma cu cateva zile.

Delaney a inscris 16 puncte, avand si alte 5 assist-uri plus 4 recuperari. Taylor a contribuit, la randul sau, cu 15 puncte si cinci recuperari, in timp ce Schaffartzik a adunat 12 puncte.

Primul 5 al lui Bayern: Delaney, Hamann, Taylor, Thompson, Idbihi.

Casele de pariuri vad in Bayern o echipa favorita la castigarea acestei finale, dupa rezultatul inregistrat in primul joc. In deplasarea de la Berlin, insa, Bayern primeste un handicap de 4 puncte, pe care vom si miza. Asadar, mizati pe Bayern +4.0 la o cota de 1.90 pe bet365.com.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO