Pronostic – Lillestrom vs Stromsgodset – 12 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Lillestrom vs Stromsgodset
pronostic Lillestrom vs Stromsgodset norvegiaIn paralel cu Campionatul Mondial de Brazilia, nordicii isi continua treaba in campionatele lor, prima liga din Norvegia urmand sa ne ofere in continuare materie prima pentru urmatoarele pariuri. Astazi, spre exemplu, avem la dispozitie jocul dintre Lillestrom, a sasea clasata in campionatul norvegian, si fosta campioana, Stromsgodset, care ocupa locul secund, insa la o distanta destul de mare fata de lider. Cinci puncte o separa pe campioana en-titre de fotoliul de lider.

La ultima vizita a lui Stromsgodset aici, campioana avea sa plece cu un punct, acumuland alte trei pe teren propriu. 1-1 si 1-0 pentru Stromsgodset, acesta a fost bilantul confruntarilor directe din sezonul precedent. Mai mult decat atat, ultima victorie a lui Lillestrom in fata lui Stromsgodset dateaza de undeva prin 2011.

Lillestrom a avut un start solid de sezon, insa oscilatiile ulterioare a facut-o sa pice in clasament. Acum se afla totusi in prima parte a clasamentului, in conditiile in care a inregistrat o singura victorie in ultimele cinci runde.

Echipa de start a lui Lillestrom (asezare in teren 4-4-2): Origi – Gabrielsen, Odegaard, Kippe, Ringstad – Lundemo, Knudtzon, Riise, Omoijuanfo – Moen, Fofana.

Stromsgodset nu poate conta pe perioada Campionatului Mondial pe serviciile portarului titular, Kwarasey, plecat cu nationala Ghanei la competitia organizata in Brazilia. O alta absenta majora a oaspetilor poate fi considerata cea a atacantului Sorum, care este accidentat.

Echipa de start a lui Stromsgodset (asezare in teren 4-3-3): Gundersen – Vilsvik, Hoibraten, Madsen, Hamoud – Abu, Ovenstad, Fossum – Odegaard, Storflor, Kovacs.

Din punctul nostru de vedere, jocul dintre Lillestrom si Stromsgodset este unul capabil sa livreze cel putin trei goluri la finalul celor 90 de minute de joc. In schimbul acestui pronostic, casa de pariuri online William Hill pune la dispozitia clientilor o cota de 1.70. Stromsgodset are suficienta calitate pentru a inscrie minim un gol, in vreme ce Lillestrom ramane, in definitiv, o echipa redutabila in propriul fief.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO