Pronostic – Brazilia vs Croatia – 12 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Brazilia – Croatia
pronostic brazilia croatia cupa mondialaCampionatul Mondial de Fotbal debuteaza astazi, in direct pe TVR 1, de la ora 23:00, cu jocul dintre Selecao si Croatia. Brazilienii nu privesc tocmai cu ochi buni organizarea acestui turneu final, in conditiile in care situatia economica a tarii este una mai degraba precara. Cu toate acestea, stiuta fiind pasiunea sud-americanilor pentru fotbal ne putem astepta pe parcurs la o impacare intre cele doua parti.

Si cum altfel s-ar putea impaca brazilienii cu reprezentativa lor daca nu sarbatorind castigarea Cupei Mondiale chiar la ei acasa? Brazilia este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului si de aceasta data, cu mentiunea ca Spania si Germania o secondeaza.

Brazilia este genul de echipa care, pe langa faptul ca practica un fotbal eficient, nu lasa de dorit din punct de vedere al spectacolului oferit in dreptunghiul verde. Asa s-a intamplat si in recenta campanie de calificare, cand Selecao a inscris o sumedenie de goluri. Nu mai putin de 10 din ultimele 12 jocuri oficiale ale Braziliei s-au incheiat cu cel putin trei goluri inscrise, conform statisticilor.

Echipa de start a Braziliei (modul de joc 4-2-3-1): Cesar, Alves, Luiz, Marcelo, Silva, Gustavo, Oscar, Paulinho, Hulk, Oscar si Fred.

Asadar, nicio absenta majora in dreptul brazilienilor. Pacat ca nu acelasi lucru il putem afirma si despre croati, care nu se pot folosi de Mario Mandzukic in primul joc de la acest CM. Mandzukic este suspendat, iar Danijel Pranjic ramane incert pana la ora de incepere a partidei.

Echipa de start a Croatiei (modul de joc 4-2-3-1): Pletikosa, Vrsaljko, Srna, Lovren, Corluka, Modric, Rakitic, Vukojevic, Perisic, Kovacic si Olic.

In locul lui Danijel Pranjic va aparea, asadar, Sime Vrsaljko.

Casele de pariuri o considera pe Brazilia drept mare favorita la castigarea acestei dispute, cu o cota de 1.33 pe Bet365.com. Acelasi bookmaker mai pune la dispozitie cote de 9.50 si 2.02 pentru scor final 2-1 si, respectiv, over 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO