Pariul zilei – 12.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Young Boys vs Lugano (12.08.2015) – ora 20:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 12 August 2015, vine din campionatul Elvetiei, acolo unde Young Boys Berna va primi vizita lui Lugano in cea de-a cincea etapa a stagiunii curente. Cota aleasa de echipa noastra este de 1.50, ceva mai mica decat in mod obisnuit.
Young Boys Lugano
Young Boys Berna este neinvinsa in startul acestui campionat, insa nici n-a impresionat, dovada ca a inregistrat o victorie si trei remize in primele patru runde, fiind pe locul trei in clasament, cu sase puncte si un golaveraj de 6-4 in dreptul ei. Gazdele sunt la trei lungimi de locul doi ocupat de Grasshoppers si la sase de liderul FC Basel, principala favorita la titlu. Lugano se afla intr-o situatie mult mai complicata, fiind penultima in Super League, cu doar trei puncte adunate in patru etape, dupa ce a inregistrat o victorie si trei esecuri. Golaverajul de 4-11 este cel mai slab din Elvetia, iar in acest ritm, e greu de crezut a formatia vizitatoare poate emite pretentii prea mari de la un astfel de joc, mai ales in deplasare, acolo nu exceleaza deloc.
Pariuri Young Boys vs Lugano 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Pentru astazi am ales sa nu riscam prea mult, dupa cum am spus, asa ca mergem pe un pariu simplu, victorie pentru gazde, desi nu au excelat in startul stagiunii. Totusi nici Lugano n-a aratat mare lucru, ba din contra, mult mai putin.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: