Meciul zilei – 12.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 August, 2015. Postat in Meciul Zilei

Oldham vs Middlesbrough (12.08.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Cupa Ligii Angliei ne va oferi un meci foarte interesant in aceasta seara de la ora 21:45, atunci cand Oldham, formatie de Legaue One, va da piept cu Middlesbrough, echipa care evolueaza in Championship. Asa cum era de asteptat, oaspetii au prima sansa la pariuri.
Oldham Middlesbrough 
Cum spuneam, Oldham vine din League One, a treia liga din fotbalul englez, nefiind tocmai in cea mai buna forma. Echipa a inregistrat doua victorii si doua esecuri in cele patru meciuri amicale din aceasta vara, iar in noua editie de campionat nu putem spune ca a debutat tocmai cu dreptul, scotand o remiza pe terenul lui Walsall, 1-1 weekendul trecut. Sezonul trecut, gazdele au terminat pe 15 in League One. Nu exista nici un dubiu vis a vis de superioritatea oaspetilor in acest duel. Middlesbrough fiind un nume mult mai sonor in Anglia. Borro evolueaza in Championship, liga secunda, iar pe parcursul verii a inregistrat trei succese si un egal in amicale, debutand cu o remiza alba in campionat, 0-0 in deplasarea cu Preston. Borro a fost aproape de revenirea in Premier League, dar a pierdut finala play-off-ului cu Norwich.
Pariuri – Oldham vs Middlesbrough
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.73

  • La prima vedere pare un pronostic destul de riscant, insa ne asteptam ca superioritatea echipei oaspete sa se vada si pe tabela de marcaj, cota fiind chiar una atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: