Pronostic – Concordia Chiajna vs Pandurii Tg. Jiu – 13.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Concordia Chiajna vs Pandurii Tg. Jiu – 13.08.2015

Pronostic - Concordia Chiajna vs Pandurii Tg. Jiu - 13.08.2015Joi seara incepand cu ora 18:30 vom avea parte de un duel foarte interesant in Romania Liga 1, atunci cand Concordia Chiajna va primi vizita oltenilor de la Pandurii Tg. Jiu, in cadrul etapei a sasea.

Ilfovenii se numara printre cele trei formatii ale Ligii 1 care nu s-au lipit de victorie in primele cinci etape de campionat, celelalte doua fiind Petrolul si FC Voluntari. Chiajna a adunat doar doua puncte din 15 posibile si golaverajul de 4-8 nu ii face cinste, fiind penultima in clasament. Gazdele au ca obiectiv evitarea retrogradarii, insa in ritmul acesta nu va fi deloc usor.

Pandurii Tg. Jiu s-a prezentat bine in primele cinci etape, obtinand opt puncte pana acum, plus ca are si un golaveraj pozitiv, de 5-4. Echipa din Gorj este a cincea la ora actuala in clasamentul Ligii 1, la un singur punct de podium si la doar doua lungimi de prima pozitie ocupata, in mod surprinzator, de CSMS Iasi. Oltenii au bifat un egal si doua infrangeri in ultimele trei confruntari directe cu Chiajna.

Pronostic: Pandurii Tg. Jiu DNB @ 1.50
Desi ultimele rezultate nu sunt tocmai de partea gorjenilor, mergem de aceasta data pe mana lor, fiind intr-o forma mult mai buna decat Concordia Chiajna. In caz de egalitate, miza va fi rambursata.

Tags: