Pronostic – Vojvodina vs Partizan – 13.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Vojvodina vs Partizan – 13.08.2015

Pronostic - Vojvodina vs Partizan - 13.08.2015Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei cu numarul cinci din Serbia Super Liga va avea loc joi seara de la ora 21:00, atunci cand Vojvodina si Partizan Belgrad vor fi puse fata in fata.

Vojvodina a inceput cu stangul noua stagiune, castigand un singur punct in primele doua etape, insa echipa pare sa-si fi revenit, dovada ca a castigat urmatoarele doua partide de campionat. La ora actuala, gazdele au sapte puncte si un golaveraj de 6-7, cifre cu care se afla pe locul opt, la doar doua lungimi de prima pozitie, situatia fiind foarte stransa.

Partizan Belgrad tinteste un nou titlu de campioana, insa se anunta o lupta stransa si probabil pe langa Crvena Zvezda vor mai fi cateva echipe cu pretentii. Oaspetii au noua puncte, la fel ca Javor si Borac, dar golaverajul impresionant de 14-4, cel mai bun din Serbia, face diferenta, punandu-i pe oaspeti pe fotoliul de lider. Partizan a castigat ambele confruntari cu Vojvodina din stagiunea precedenta, 1-0 acasa si 4-0 aici.

Pronostic: X2 @ 1.36
Fara sa riscam prea mult, am ales o cota ceva mai mica la acest meci, si anume ca Partizan Belgrad va obtine macar un punct in deplasarea de joi seara, o deplasare deloc usoara in fata unei echipe cu pretentii din Super Liga.

Tags: