Pariul zilei – 13.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Vaduz vs Grasshoppers (13.08.2015) – ora 20:45
pariul zilei2La fel ca si ieri, pentru astazi, 13 August, am ales pariul zilei din campionatul Elvetiei, insa cota este ceva mai mare, 1.91 la ora actuala. Vaduz va primi vizita lui Grasshoppers in cadrul etapei a cincea din Super League, incepand cu ora 20:45.
VaduzGrasshoppers
La ora actuala, Vaduz este cea mai slaba formatie din Elvetia, singura care nu s-a lipit de victorie dupa patru etape scurse. Gazdele au adunat doua puncte si un golaveraj de 3-6, fiind ultimii in Super League. Va fi greu sa scoata un rezultat pozitiv aici, insa in ultimele patru jocuri acasa cu Grasshoppers echipa a scos trei remize si a pierdut o data. Ramane de vazut daca Vaduz va reusi sa profite de slabiciunile din defensiva adversarilor joi seara.De partea cealalta, Grasshoppers are de departe cel mai bun atac din campionatul intern, dovada ca a marcat de 16 ori in patru etape, trecandu-si in cont trei victorii si un esec, iar cu noua puncte in dreptul ei pe afla pe pozitia secunda, la trei lungimi de FC Basel, liderul la zi. Marea problema a oaspetilor ramane defensiva, cu noua goluri incasate, doar Lugano si Thun stand mai slab la acesst capitol, cu cate 11 goluri primite.
Pariuri Vaduz vs Grasshoppers 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.91

  • E limpede ca pare un pariu riscant la prima vedere, insa Vaduz este in corzi in acest debut de sezon, pe cand Grasshopper e pe cai mari, cu o medie de patru goluri marcate pe meci si a doua clasata, dupa cum spuneam.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: