Pariul zilei – 12.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

Liechtenstein vs Italia (12.11.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Avem cateva meciuri foarte dezechilibrat programate sambata aceasta in calificarile la CM 2018, unul dintre ele fiind acesta, dintre Liechtenstein si Italia. Fluierul de start va fi dat la ora 21:45, ora Romaniei.
Liechtenstein
Italia
Liechtenstein este o formatie de amatori, fara pretentii prea mari si fara vreo sansa intr-o astfel de grupa. Gazdele au pierdut toate cele trei meciuri pana acum, primind in total 12 goluri, opt numai de la Spania in prima etapa. Aflati pe ultimul loc, cei din Liechtenstein se gandesc probabil sa incaseze cat mai putine goluri in duelul cu Italia.Italienii merg cot la cot cu rivalii din Spania momentan, ambele formatii avand cate sapte puncte dupa primele trei jocuri. Totusi golaverajul face diferenta la ora actuala, Italia fiind a doua clasata, cu sapte reusite si patru goluri primite. Oaspetii vin dupa doua victorii la rand in deplasare, ambele in campania curenta, 3-1 in Israel si 3-2 in Macedonia.
Pariuri – Liechtenstein vs Italia
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri in repriza 2 @ 1.60

  • Nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere, iar in mod normal Italia nu ar trebui sa se incurce intr-un astfel de meci. Ne asteptam ca oaspetii sa domine clar, iar a doua repriza sa ne ofere cel putin doua reusite.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,