Meciul zilei – 12.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 November, 2016. Postat in Meciul Zilei

Croatia vs Islanda  (12.11.2016) – ora 19:00
meciul zilei2Croatia si Islanda vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 19:00 in primul meci al zilei din calificari. Partida reprezinta atractia principala din Grupa I, dat fiind faptul ca se intalnesc primele doua clasate.
CroatiaIslanda
Croatia este selectionata cu cel mai bun lot din aceasta grupa, conducand si clasamentul momentan. Modric si ai lui au adunat sapte puncte dupa doua succese si un egal, plus un golaveraj excelent, 8-1. Practic Croatia are cel mai puternic atac si cea mai solida aparare din Grupa I la ora actuala.De cealalta parte a baricadei o avem pe Islanda, una dintre surprizele placute de la EURO 2016. Echipa oaspete a adunat tot sapte puncte, insa este pe locul secund din cauza golaverajului ceva mai slab, 6-3. Nordicii au dat piept cu adversara de azi de patru ori, bifand un egal si trei esecuri din 2005 pana in prezent.
Pariuri – Croatia vs Islanda 
Info pariuri sportive Sub 3,5 goluri @ 1.33

  • Se intalnesc aici cele mai bune formatii din Grupa I pana acum si cu siguranta obiectivul principal pentru cele doua va fi sa nu primeasca gol. Mizam pe maximum trei reusite, cota de 1.33 fiind destul de atractiva in conditiile date.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,