Pronostic – Tara Galilor vs Serbia – 12.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 November, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Tara Galilor vs Serbia – 12.11.2016

Pronostic - Tara Galilor vs Serbia - 12.11.2016

Cel mai tare meci al Grupei D in a patra etapa a calificarile le va pune fata in fata pe Tara Galilor si Serbia, incepand cu ora 21:45, ora Romaniei.

Galezii au usor prima sansa, insa per total cotele sunt foarte echilibrate. Bale si compania vin dupa un Campionat European foarte bun, peste asteptari, si n-au inceput tocmai rau nici aceasta campanie. Britanicii au bifat o victorie si doua remize, iar cu cinci puncte si un golaveraj de 7-3 ocupa pozitia a treia. Cu siguranta echipa tinteste un rezultat bun aici pentru a pastra sanse bune de calificare in continuare

Serbia a inceput excelent aceasta campanie, instalandu-se deja pe pozitia fruntasa. Vecinii nostri de la sud-vest au adunat sapte puncte din noua posibile, la fel ca Irlanda, doar ca dispun de un golaveraj mai bun, cu opt reusite si patru goluri incasate. Cele doua tabere s-au intalnit si in calificarile CM 2014. Atunci Serbia a castigat categoric ambele meciuri, 6-1 acasa si 3-0 pe acest teren.

Pronostic: 1X @ 1.37
Desi Serbia a inceput in forta aceasta campanie, nici Tara Galilor nu trebuie trecuta cu vederea, avand un lot solid, cu multe individualitati care pot face diferenta. Mizam pe cel putin un egal scos de britanici aici, mai ales ca vor juca in fata propriilor suporteri.

Tags: