Pronostic – Armenia vs Muntenegru – 11.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 November, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Armenia vs Muntenegru – 11.11.2016

Pronostic - Armenia vs Muntenegru - 11.11.2016

Armenia si Muntenegru vor deschide balul diseara in cea de-a patra etapa din calificarile la Cupa Mondiala 2018. Lovitura de start va fi data la ora 19:00, ora Romaniei.

Armenia este ultima clasata dupa primele trei runde, fiind greu sa mai emita pretentii in Grupa E. Totusi gazdele au un lot solid, chiar daca cifrele nu o arata. Armenia are zero puncte si un golaveraj de 1-8. Ce-i drept, cinci dintre goluri au fost primite de la Romania. Etapa trecuta armenii au fost aproape de victorie in fata Poloniei, ratand incredibil la penultima faza, ca mai apoi sa primeasca imediat golul care i-a privat de un punct in deplasare.

Surprinzator, dupa primele trei etape scurse o avem in fruntea Grupei E pe Muntenegru, echipa condusa din teren de starul Jovetic. Oaspetii au adunat sapte puncte si se lauda cu cel mai bun golaveraj din aceasta grupa, marcand de sapte ori si primind un singur gol, in meciul cu Romania (1-1). Muntenegrenii au pierdut sapte din ultimele opt deplasari, in ultimii doi ani.

Pronostic: 1X @ 1.63
Muntenegru a inceput bine, spre deosebire de Armenia, insa nici gazdele nu trebuie neglijati, fiind foarte periculosi si cu siguranta au forta de a scoate un rezultat bun diseara. Mizam pe faptul ca Armenia nu pierde aici, cota fiind de 1.63 in acest moment.

Tags: