Pariul zilei – 13.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 January, 2015. Postat in Pariul Zilei

Sparta Praga vs Celtic (13.01.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Sparta Praga si Celtic Glasgow vor fi puse fata in fata astazi de la ora 18:00, ora Romaniei, intr-o partida amicala ce se anunta destul de echilibrata. Pariul zilei vine de la acest joc, iar cota aleasa de noi este de 1.73 in oferta Sportingbet.
Sparta Praga Celtic
Sparta Praga se prezinta la aceasta partida dupa ce a sustinut deja doua meciuri de pregatire in acest debut de an, bifand o victorie, scor 2-0 cu Vlasim, si un esec, scor 2-5 in fata lui PSV Eindhoven. Cehii sunt in lupta stransa cu Plzen in campionatul intern pentru titlu, fiind pe locul doi dupa 16 etape scurse, la un punct in fata conrtacandidatilor principali. Celtic Glasgow a pierdut ceva in cursa pentru titlu din Scotia, fiind a doua in acest moment, cu patru puncte mai putin decat liderul Aberdeen, dar si cu doua restante de jucat. Scotienii au pierdut singurul amical din aceasta iarna, scor 0-1 in fata lui PSV Eindhoven, nefiind tocmai in cea mai buna perioada a ei in campania curenta.
Pariuri Sparta Praga vs Celtic
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.73

  • Fiind un meci amical, concentrare nu va fi la nivel maxim, iar din aceasta cauza ne asteptam la un meci ceva mai deschis, cu minim trei reusite intre doua echipe care stau bine la nivel ofensiv.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!