Meciul zilei – 13.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

Wolves vs Fulham (13.01.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Wolverhampton si Fulham vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:45 in FA Cup, partida fiind o rejucare a meciului de saptamana trecuta, cand cele doua au incheiat la egalitate, scor 0-0 in capitala. Castigatoarea va merge in fata 16-imilor de finala.
Wolves Fulham
Wolves este echipa favorita pe hartie si la agentiile de pariuri, fiind intr-o forma mult mai buna, cu trei victorii si un egal in ultimele patru meciuri. Plus de asta, Wolves stau mai bine si in clasamentul din Championship, pe opt, luptand pentru un loc in play-off-ul de promovare. Sportingbet ofera o cota de 1.85 pentru victoria gazdelor in partida de diseara. Fulham se prezinta la acest meci din postura outsiderului, mai ales ca are si dezavantajul terenului propriu. Echipa vine si dupa o serie slaba de rezultate, avand un egal si trei infrangeri in ultimele patru partide jucate, plus ca pierdut precendetele doua deplasari fara sa marcheze vreun gol. Echipa se zbate in a doua jumatate a clasamentului si in Championship.
Pariuri Wolves vs Fulham
Info pariuri sportive: Sub 3.0 goluri HA @ 1.45

  • Asa cum am vazut in tur, ne asteptam la un alt meci strans, echilibrat si fara multe reusite, mai ales ca ambele tabere vin dupa partide sarace in goluri in precedentele saptamani.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!