Pronostic – Saint Etienne vs PSG – 13.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 January, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic leverkusen psg

Faza sferturilor de finala din Cupa Ligii Angliei le va pune fata in fata pe Saint Etienne si PSG, doua dintre cele mai puternice formatii ale fotbalului francez la ora actuala. Meciul va avea loc diseara de la ora 22:00, urmand sa aiba loc o singura mansa.

Saint Etienne are avantajul terenului propriu, insa echipa porneste cu sansa a doua la pariuri. Verzii sunt intr-o forma de apreciat, iar in ultimele trei luni de zile au pierdut o singura partida, cea din Europa League acum o luna, scor 0-1 cu Dnipro. Pe teren propriu gazdele au fost invinsi o singura data in tot acest sezon, 0-1 cu Toulouse in urma cu mai bine de trei luni de zile.

PSG a pierdut contactul cu liderul din Ligue 1, ba chiar a picat de pe podium dupa esecul din weekend, 2-4 pe terenul Bastiei dupa ce a condus cu 2-0 la un moment dat. Ibrahimovic si colegii sai au suferit mult in ultima vreme daca ne referim strict la meciurile din deplasare, pierzand de trei ori in precedentele cinci partide pe teren strain. Parizienii sunt favoriti la toate agentiile sa obtina calificareain semifinale.

Ultimele trei confruntari directe pe acest teren s-au incheiat la egalitate. PSG a castigat insa precedentele doua meciuri cu Saint Etienne, ambele in Paris, scor 2-0 in Martie 2014 si 5-0 in August 2014.

Pronostic: PSG sa se califice @ 1.50
In ciuda scaderii de forma din ultimele saptamani, ne asteptam ca Ibrahimovic si ai lui sa obtina biletul catre semifinale, fiind o buna ocazie de a da semnalul revenirii.