Pariul zilei – 13.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Arouca vs Benfica (13.04.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru azi, 13 Aprilie, am ales pariul zilei din Portuguese Liga, de la meciul dintre Arouca si Benfica din etapa 27. Fluierul de start va avea loc la ora 19:00, iar cota aleasa de noi este un atractiva, si anume 1.90.
In turul campionatului Benfica a fost incurcata de Arouca, scor 2-2 la Lisabona, in prima intalnire directa dintre cele doua in campionatul Portugaliei.
AroucaBenfica
Arouca vine dupa o perioada cu evolutii oscilante, bifand doua victorii in ultimele cinci etape, la care se adauga trei esecuri. Echipa gazda ocupa un loc 13 ce nu-i asigura tocmai un final de sezon linistit, avand doar doua puncte peste zona rosie din clasament. Arouca, mai exact, a strans 25 de puncte si un golaveraj de 24-37 in primele 26 de runde scurse, avand ca obiectiv evitarea retrogradarii.Benfica vine la acest meci in forma maxima, cu victorii pe linie in ultimele saptamani in campionat. Moralul este si mai ridicat dupa ce echipa s-a calificat in semifinalele Europa League, unde va da peste Juventus. Vulturii sunt lider absoluti, la o victorie i-ar duce la sapte puncte peste locul doi, cu trei etape inainte de finalul campionatului. Golaverajul de 52-15 este cel mai bun dni Portugalia.
Pariuri Arouca vs Benfica
Info pariuri sportive: Benfica -1.5 HA @ 1.90

  • Benfica este de departe cea mai puternica formatie a campionatului in Portugalia, iar o noua victorie aici ar putea asigura 99.99% titlul pentru formatia vizitatoare. Ne asteptam la un succes clar, la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,