Meciul zilei – 13.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Manchester City (13.04.2014) – ora 15:37
meciul zilei2Liverpool si Manchester City, cele mai ofensive echipe din Premier League, vor fi adversare astazi de la ora 15:37 intr-un meci ce poate cantari cat o finala. Cine castiga aceasta intalnire devine favorita certa in lupta la titlu.
Partida tur a fost castigata de cetateni, scor 2-1, dupa ce Liverpool a fost grav dezavantajata de arbitraj. Inainte de acel joc, avusesem parte de trei remize la rand, scor 2-2 mereu.
LiverpoolManchester City
Liverpool este cea mai in forma echipa din luma in 2014, perioada in care a inregistrat 12 succese si doua rezultate de egalitate, venind dupa noua victorii la rand. Cormoranii au 74 de puncte in dreptul lor si sunt lideri in Premier League, insa City are patru puncte in minus si doua restante de jucat. De asemenea, cu un golaveraj de 90-40, Liverpool are cel mai bun atac din Premier League.De cealalta parte, se afla echipa cu al doilea atac din campionat, City avand 84 de reusite. Echipa vizitatoare este a treia in clasament, cu 70 de puncte adunate si un golaveraj de 84-29. O victorie ar insemna enorm pentru cetateni, acestia avand ca obiectiv titlul in Anglia, singura competitie in care mai sunt angrenati dupa castigarea Cupei Ligii si eliminarile din FA Cup si Champions League in optimi.
Pariuri Liverpool vs Manchester City
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.42

  • In ultimele patru confruntari directe am avut parte mereu de goluri in ambele porti, cele doua echipe oferind trei remize de 2-2, iar City s-a impus o data cu 2-1. Plus de asta se intalnesc cele mai bune atacuri din Anglia.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,