Pronostic – Livorno vs Chievo – 13 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Livorno – Chievo
pronostic livorno chievo serie aLivorno nu a facut in mod neaparat un meci prost in compania lui Juventus, la Torino, insa diferenta de clasa dintre jucatori a fost una cat se poate de vizibil, campioana in exercitiu impunandu-se in cele din urma cu 2-0. Chiar daca fanii lui Chievo, poate, se asteptau ca favoritii lor sa cedeze in meciul cu AC Milan, pe de alta parte infrangerea suferita in derbiul Veronei nu le-a picat prea bine, in conditiile in care Hellas nu a facut un meci prea grozav, dand impresia ca si-a batut concitadina mai mult din “calcai”.

La gazde, Paulinho a fost menajat in jocul cu Juve, deoarece se afla la doar un cartonas galben distanta de suspendare. Si cum in deplasarea de pe Juve Stadium sperantele de obtine puncte in fata Batranei Doamne tindeau spre zero, s-a ajuns la aceasta decizie. Domenico Di Carlo l-a dorit valid pentru jocul impotriva lui Chievo, de pe teren propriu.

Luca Siligardi a fost cel mai bun jucator al lui Livorno in deplasarea de la Torino, ceea ce ii garanteaza intr-o oarecare masura postul de titular pentru acest joc. Atat Ishak Belfodil cat si Innocent Emeghara sunt dati ca rezerve de jurnalistii italieni in jocul de duminica dupa amiaza.

Lipsesc Ramos Borges Emerson, Andrea Luci si Ibrahima Mbaye, toti accidentati.

Echipa de start a lui Livorno (modul de joc 3-5-2): Bardi – Castellini, Valentini, Ceccherini – Mesbah, Greco, Biagianti, Benassi, Coda – Siligardi si Paulinho.

La oaspeti nu absenteaza absolut nimeni. Eugenio Corini are de unde alege, asadar, in conditiile in care fostul jucator al Stelei, Cyrill Thereau, ar trebui sa se intoarca in atac alaturi de Alberto Paloschi.

Echipa de start a lui Chievo (modul de joc 3-5-2): Agazzi – Frey, Dainelli, Cesar – Sardo, Guarente, Rigoni, Hatemaj, Rubin – Paloschi si Thereau.

Livorno are toate motivele pentru a trage cat mai tare in acest meci si, desi cotele sunt relativ echilibrate, exista valoare in acel 2.60 afisat la casa de pariuri online Unibet in dreptul pronosticului 1 solist!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO