Pronostic – Utrecht vs Heracles – 13 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Utrecht – Heracles
pronostic utrecht heracles olandaUtrecht si Heracles cauta sa isi revina dupa ce, etapa trecuta, au pierdut in campionat. Heracles nu a putut sa ii faca fata lui Go Ahead Eagles pe teren propriu, in timp ce FC Utrecht a cedat in deplasarea de la ADO Den Haag.

Cat priveste situatia in clasament a celor doua echipe, Utrecht si Heracles sunt despartite doar de 2 puncte. In realitate insa, ar fi vorba doar despre un punct, in conditiile in care Heracles (13) si Utrecht (14), cu trei etape ramase de disputat, sunt in pericol sa retrogradeze din Eredivisie.

Jan Wouters nu poate arunca in lupta patru titulari de drept, si anume: Willem Janssen, Yassine Ayoub si Édouard Duplan (toti accidentati), in timp ce Steve de Ridder este suspendat pentru acest joc extrem de important in configuratia clasamentului final a campionatului olandez de fotbal.

Echipa probabila a lui Utrecht (sistem de joc 4-1-3-2): Ruiter – Bulthuis, Heerings, Delpierre, Maarel – Martensson – Oar, Toornstra, Sarota – Agudelo si Mulenga.

La oaspeti, in schimb, Jan de Jonge nu se poate folosi in aceasta deplasare de suspendatii Kwame Quansah si Milano Koenders. In plus de aceste doua absente, este demn de mentionat si faptul ca Dario Vujicevic este in continuare accidentat si, deci, nu intra in vederile lui de Jonge pentru aceasta disputa.

Echipa probabila a lui Heracles (sistem de joc 4-2-3-1): Pasveer – Wierik, Streutker, Schenkeveld, Davidson – Bruns, Rienstra – Rosheuvel, Hassani, Linssen – Uth.

Din punct de vedere statistic, in ultimele 6 jocuri ale lui Heracles in campionat s-au inregistrat exclusiv rezultate de over 2.5 (cota 1.52 la casa de pariuri sportive online Sportingbet). Pe de alta parte, Utrecht nu a pierdut niciun meci in ultimele 9 intalniri directe, disputate acasa, impotriva lui Heracles.

Cat priveste numarul de goluri inscrise de Utrecht in ultimele 3 etape, acesta a fost unul mic, pe fondul unei aparari cat de cat solide. In concluzie, puteti miza pe un rezultat de egalitate si, eventual, under 2.5 (2.42).

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO