Pronostic – Ajax vs ADO Den Haag – 13 aprilie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 April, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Ajax – ADO Den Haag
pronostic ajax ado den haag olandaIn cazul in care Feyenoord nu va reusi sa treaca la Eindhoven de PSV, iar Ajax se impune in fata lui ADO Den Haag, atunci “lancierii” vor fi incoronati campioni la finalul acestei runde. Echipa din Amsterdam, neinvinsa in ultimele 19 etape de campionat, da piept cu un ADO Den Haag intr-o forma sportiva excelenta pe acest final de sezon, care nu a pierdut niciun joc sub conducerea lui Henk Fraser (9 meciuri si inca mai numaram).Frank de Boer nu se poate baza, duminica dupa amiaza, pe serviciile lui Ricardo van Rhijn si Daley Blind (titulari) din cauza unor suspendari. Rugen Ligeon si Christian Poulsen ar trebui sa le suplineasca absenta. Niklas Moisander ramane incert pana la ora jocului. In situatia in care finlandezul nu va fi refacut complet pana atunci, Stefano Denswil va juca impotriva lui ADO Den Haag inca din minutul 1.

Viktor Fischer este accidentat, ca de altfe lsi Siem de Jong. Ceva semne de intrebare exista si asupra prezentei in iarba a lui Thulani Serero.

Echipa probabila a lui Ajax (sistem de joc 4-3-3): Cillessen – Boilesen, Denswil, Veltman, Ligeon – Duarte, Poulsen, Klaassen – Kishna, Bojan si Schone.

Singurul om pe care nu il poate folosi Henk Fraser in deplasarea de pe Amsterdam Arena este Kevin Jansen (accidentat). Cu toate acestea, antrenorul oaspetilor se va baza aproape in exclusivitate pe oamenii care i-au adus victoria cu Utrecht, nu mai departe de runda trecuta.

Echipa probabila a lui ADO Den Haag (sistem de joc 4-2-3-1): Coutinho – Malone, Wormgoor, Beugelsdijk, Meijers – Bakker, Holla – Schet, Alberg, Duinen – Kramer.

Ajax nu a mai pierdut de 19 meciuri in campionat. La fel, Ajax nu a pierdut decat doua meciuri in ultimele 21 de intalniri directe avute cu echipa din De Haag.

Ajax primeste din partea casei de pariuri online Bet-at-Home o cota de 1.20 la victorie, in masura in care cel mai nimerit pronostic, in opinia noastra, este under 2.5 @ 2.90.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO